Technop viert feest

09/05/2012

Op 7 mei nodigden we onze klanten uit om samen met heel ons team de verjaardagskaarsjes uit te blazen. Eén keer voor 30 jaar Technop en één keer omdat we al 25 jaar Serengeti verdelen in België. Om dit te vieren namen we gedurende één avond onze intrek in het Atomium te Brussel.

Aan de talrijke opkomst te zien, meer dan 400 mensen hadden zich ingeschreven, draagt de Belgische opticien ons nog steeds een warm hart toe en dat doet ons vanzelfsprekend veel plezier. Velen onder u werken reeds jaren met ons en we wilden die avond ook benutten om enkele van onze klanten eens extra in de bloemetjes te zetten. Mevrouw Buisseret uit Luik, de familie Bodart uit Brussel, Mijnheer en Mevrouw Habex uit Genk en Mijnheer Sonck uit Lokeren gingen die avond allemaal met een award naar huis om hen te bedanken voor hun jarenlange trouw en de steun telkens als we met iets nieuws begonnen.

De toekomst werd ook verzekerd door de aankondiging van de samenwerking tussen Technop en De Rigo Vision. Drie nieuwe merken werden voorgesteld: Ermenegildo Zegna, Blumarine en Lanvin.

Alleszins heel hartelijk bedankt om met zovelen aanwezig te zijn op dit Event. Het doet ons zeker zin krijgen om in de toekomst meer van dergelijke avonden te organiseren.
 

< terug naar overzicht